06/18/11 - SendeSev.com

Hot

Post Top Ad

18 Haziran 2011 Cumartesi

Muhteşem yüzyıl Dizisi Mehmet Günsür Muhteşem Yüzyıl Dizisinde

01:36 0




MUHTEŞEM YÜZYIL'A SÜRPRİZ OYUNCU

İtalya'da yaşayan ünlü oyuncu Mehmet Günsur, ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl'a dahil oluyor.
Günsur, bu yılın en çok konuşulan dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl"a "Şehzade Mustafa" karakteriyle giriş yapacak..

Mahidevran ile Kanuni'nin oğlu olan Mustafa daha sonra babası tarafından öldürülecek
Read More

Kurtlar Vadisi Pusu hangi Kanalda Olacak TNT de mi 2012 Yeni Sezon

01:33 0

Panafilmin Bu haberi yalanlayacagına eminim

Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı belli oldu
VADİ'NİN YENİ KANALI BELLİ OLDU

Daha önce Show TV ve Star'da ekranlara gelen ardından atv'ye geçen fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun önümüzdeki sezon farklı bir kanalda yayınlanacağı ifade edildi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı Pana Film'in atv ile parasal sorunlar yaşadığı ve dizinin önümüzdeki sezon TNT'de ekrana geleceği ileri sürüldü. 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun, Doğan Grubu'nun atılım yapan kanalı TNT'ye geçeceğini ise Milliyet duyurdu.

Gazetenin eki Cadde'de yer alan haberde "Geçen hafta tatile giren 'Kurtlar Vadisi Pusu', önümüzdeki sezon yeni kanalında olacak" denildi. Kurtular Vadisi dizisi uzun yıllar yayınlandığı Show TV' ile parasal sorunlardan dolayı yollarını ayırdıktan sonra Star TV'ye geçmişti. Dizi burada ise Avrupa maçları yüzünden yayınlanma
Read More

Kuzey Güney Dizi Oyuncuları ve Dizinin Konusu ( Kıvanç Tatlıtuğ - Buğra Gülsoy )

01:29 0
"Aşk-I Memnu", "Yaprak Dökümü", "Fatmagül'ün Suçu Ne?" gibi reyting rekortmeni dizilere imza atan Ay Yapım, yeni sezonu da iddialı bir projeyle karşılıyor: "Kuzey Güney"... Dizinin başrolündeki iki kardeşten Kuzey'i Kıvanç Tatlıtuğ, Güney'i de Buğra Gülsoy canlandıracak. 

13712370.jpgYapım şirketi, Kanal D'de ekrana gelecek dizi için Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Bade İşçil ve Rıza Kocaoğlu ile el sıkıştı. "Kaybedenler Kulübü" filminin senaristliğini ve "Aşk ve Ceza" dizisinin yönetmenliğini yapan Mehmet Ada Öztekin'in yöneteceği dizinin çekimlerine ağustos ayında İstanbul'da başlanacak. Senaryosunu Melek Gençoğlu ile Ece Yörenç'in yazacağı dizinin başrolündeki iki kardeşten Kuzey'i Kıvanç Tatlıtuğ, Güney'i de Buğra Gülsoy canlandıracak. 

Kaynak : http://www.internethaber.com/behlulun-rol-arkadasi-belli-oldu-354057h.htm?interstitial=true#ixzz1Pc9ItNLq
Read More

Post Top Ad