04/24/11 - SendeSev.com

Hot

Post Top Ad

24 Nisan 2011 Pazar

Acunn.com Survivora Gitmek için yarışmaya Katıl Kazan

22:36 0
"DÖRDÜN BİRİ" NASIL OYNANIR?

Acunn.com'a üye girişi yaparak Dördün Biri oyun ekranına ulaşabilirsiniz.

Oyun; 1, 2, 3 ve 4 rakamları yazılı kutularından birinin üzerine tıklanarak oynanır.

Oyuna başladığınızda puanınız (0) sıfırdır.

Dört kutudan üçünde, bir sonraki seçime geçmeyi hak ettiğinize işaret eden onay (√) işareti; sadece birinde ise kaybettiğinize işaret eden çarpı (X) işareti bulunmaktadır. Bu işaretlerin kutular içindeki dağılımı otomatik ve karışık olarak sistem tarafından belirlenmektedir.

Tıkladığınız kutudan onay (√) işareti çıkarsa, tekrar bir seçim yapabilmeniz için 4 kutuyu görürsünüz. Bu aşamada iki şey yapabilirsiniz:

1. Yeni bir seçim yaparsınız ve oynamaya devam edersiniz.
2. Oyun ekranının sağ üst köşesinde bulunan "Puanı Kaydet" butonuna tıklar ve puanınızı kaydedersiniz.

Tıkladığınız kutudan onay (√) işareti çıktığında "1" (bir) puan alırsınız. Onay (√) işaretini bulduğunuz her seçim size "+1" (bir) puan kazandırır.

Oyun boyunca, kutularda çarpı (X) işaretini görmediğiniz sürece, istediğiniz zaman puanınızı kaydedebilirsiniz. Seçiminiz sonucunda çarpı (X) işaretiyle karşılaşmanız, kaybettiğiniz anlamına gelmektedir ve kazandığınız puanlar sıfırlanır. Ancak tekrar oynayabilirsiniz; bir kişinin oynayabileceği oyun sayısında herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.

Puanınızı kaydettiğinizde ise oynadığınız oyunu sonlandırmış olursunuz ve kaydettiğiniz puanla sıralama listesindeki yerinizi alırsınız.

"Puanı Kaydet" butonuna tıklamadığınız sürece puanınız kaydedilmez ve sıralamaya giremezsiniz. Yaptığınız seçimler sonucu ulaştığınız puanla sıralamada yer almak için mutlaka "Puanı Kaydet"e tıklamanız gerekmektedir.

Puanınızı kaydettikten sonra da tekrar (0) sıfırdan başlayarak oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Bir oyun dönemi boyunca kaydettiğiniz en son puan kaç ise, sıralamada o puan ile yer alırsınız. Son kaydettiğiniz puan bir önceki puanınızı siler.
Read More

Post Top Ad