12/15/10 - SendeSev.com

Hot

Post Top Ad

15 Aralık 2010 Çarşamba

2011 Penti Çorap Modası Penti Çorap Modelleri

03:50 0
Penti 2011,Penti 2011 Çorap,Penti 2011 Modelleri, Yeni Kışlık Çoraplar ,Penti 2011 modası






Read More

Mete Horozoğlu biyografi Mete Horozoğlu kimdir

02:52 0
Mete Horozoğlu kimdir, Mete Horozoğlu biyografi,


Mete Horozoğlu (11 Ekim 1975 Ankara) Türk tiyatrocu İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Ankara'da okudu 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu 2001/2003 yılları arasında Tiyatro Anadolu'da oyunucu olarak çalıştı 2002 yılında İstanbul'a yerleşti

2003/2004 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'da 2004/2005 sezonunda Çığır Sahnesi Oyuncuları'da 2005/2006 ve 2006/2007 sezonlarında Semaver Kumpanya okamak üzere Tiyatrolar da çalıştı İstanbul'a yerleştikten sonra birçok Televizyon ve Sinema çalışmaları yaptı Yanik Koza dizisiyle daha da tanindi, su siralar ise Kanal D'nin yeni dizisi Öyle bir geçer zamanki'de Soner karakteriyle karşımızda

Rol aldığı tiyatro oyunları

* Semaver ve Kumpanya
* Çamako
* Anadolar
* Ben Ruhi Bey Nasılım
* Yaban (oyu)
* Fırtına (oyun)
* Bay Windermann ve Kumdakçılar

Filmografisi

* Nefes 2009
* Kalpsiz Adam 2008 Bülent
* Eksik Etek 2007 meteoman
* Ankara Cinayeti 2006 Reşit Mercan
* Yalancı Karım 2005 Faruk
* Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol 2005
* Dolunay (dizi) 2005 Ünal
* Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? 2005
* Yanık Koza Özer Kızıltan 2005 Semih
* Taşı Sıksam Suyunu Çıkarırım 2004
* Şeytan Ayrıntıda Gizlidir(dizi) Dr Mümtaz
* Kampüsistan 2003 Erdem meteoman
Read More

Ceyla Gölcüklü Kimdir Ceyla Gölcüklü Hayatı

02:47 0

Ceyla Gölcüklü Kimdir, Ceyla Gölcüklü Hayatı ,
CEYLA GÖLCÜKLÜ KİMDİR?

Robert Kolej mezunu Ceyla Gölcüklü iş hayatına 1992 yılında Yapı Kredi Bankası'nda başladı.

Bir dönem mankenlik yapan Ceyla Gölcüklü adını İran asıllı petrol zengini Sheri Shahnavaz'la yaptığı evlilik ve boşanmayla duyurdu.

Londra'daki boşanma davasından 140 milyon TL alarak manşetleri süsledi.

Adı son dönemde bir çok aşk dedikodusuna da karışan Ceyla Gölcüklü son olarak işadamı Zeki Tanyeri'den ayrıldı.
meteoman
Ceyla Gölcüklü.. Bankada çalıştığı sırada Azeri asıllı işadamı Sheri Shahnavaz ile tanıştı. Güzelliğiyle işadamının başını döndürdü. Çift evlendi. O andan sonra da Ceyla Shahnavaz sosyetenin en gözde simalarından biri haline geldi.. Çiftin evliliği bitti ama Gölcüklü hala cemiyet hayatının öne çıkan isimlerindendi.

Sheri Shahnavaz ile yaptığı evlilikten daha çok, boşanması ile gündeme geldi. Boşanma karşılığı aldığı 140 trilyonluk tazminat, ona hem Türkiye’deki en pahalı boşanma rekorunu, hem de şöhreti getirdi.

Robert Kolej mezunu Ceyla Gölcüklü iş hayatına 1992 yılında Yapı Kredi Bankası’nda başladı.

Ancak iş hayatı pek uzun sürmedi. 1994 yılında Sheri Shahnavaz ile yaptığı evliliğin ardından bankacılık defterini kapattı.

Bir dönem mankenlik yapan Ceyla Gölcüklü, bir çok dergiye de kapak oldu.

Adı pek çok sansasyonel haberle birlikte anıldı sosyetik güzelin.

Çeşme’de ünlü kabadayı Dündar Kılıç’ın kızı Fatma Kılıç’tan dayak yediği iddia edilen sosyetik güzel, bu haberi yalanlamıştı.

Sosyetenin bir diğer güzel kadını Siren Ertan’la yaşadığı kavga da uzun süre magazin basınını meşgul etti.

İki yıl önce kocasıyla birlikte lenf kanserini yenmeyi başaran Siren Ertan, Ceyla Gölcüklü ile aralarında yaşadığı söz düellosunu mahkeme taşımış ve Ertan, Gölcüklü’nün ’özel yaşamın ihlali, şeref ve haysiyetine saldırı’ nedeniyle kınanmasını ve cezalandırılmasını talep etmişti. Gölcüklü’nün 4 yıl önce bir dergiye verdiği röportajda ’Siren kocamın peşindeydi. Alinur Velidedeoğlu’nun da 30 bin dolarını çaldı’ demesi ortalığı karıştırmıştı. Siren Ertan, sosyetede en büyük rakibi olarak gösterilen Gölcüklü’yü mahkemeye vermişti.

Gölcüklü’nün kanser tedavisi gördüğünü öğrenen Siren Ertan ise buzları eriten şu açıklamayı yapmıştı: ’Haberi ben de basından öğrendim. Allah kızına bağışlasın, acil şifalar dilerim. Tedavi sürecinde yardımcı olmamı isterse olurum. Hasta olmayan, başına bu hastalık gelmeyen birine bu konuda bir şey anlatmak çok zor. Bu yüzden ne anlatsam boş. Ceyla benimle istediği zaman bu konuda konuşabilir. Canı gönülden bu hastalığı mümkün olduğunca az acıyla atlatmasını dilerim.’

İşadamı Zeki Tanyeri ile yaşadığı aşkla da uzun süre nagazin sayfalarında yer bulan Gölcüklü’nün Tanyeri ile nikah masasına oturması beklenirken bu ilişkide sona ermişti.

O cemiyet hayatının en güzel ve adından en çok söz ettiren kadınlarından biri oldu her dönem.

Geride 15 yaşındaki kızı Lara, hakkında çıkan onlarca haber ve sevenlerini bırakarak hayata gözlerini yumdu
Read More

Muhteşem Yüzyıl Dizisi Jenerik Müziği Dizi Müzigi İndir

02:46 0

Muhteşem Yüzyıl ,Muhteşem Yüzyıl Dizisi,Muhteşem Yüzyıl Jenerik,Muhteşem Yüzyıl Müziği ,Muhteşem Yüzyıl Dizi Müzigi İndir,Muhteşem 100 yıl dizisi,muhteşem 100 yıl dizi müzik indir 4





Dizi müzigi henüz eklenmedi.meteoman.net
Read More

Şüphe Dizisi Oyuncuları - Şüphe Dizisi Oyuncu Kadrosu

02:45 0
Şüphe Dizisi Oyuncuları,- Şüphe Dizisi Oyuncu Kadrosu,Şüphe dizisi,Şüphe ne zaman,Şüphe hangi kanalda,

Kanal D’de 5 Ocak’da “Şüphe” adlı, görkemiyle göz kamaştıracak, sürükleyici ve sürprizlerle örülü hikayesiyle milyonların yeni ekran tutkusu olacak yeni bir dizi daha ekrana gelecek.
Üzerinde, 1 yılı aşkın bir süredir ve büyük bir titizlikle çalışılan “Şüphe”nin yönetmenliğini, Türk sinemasının usta isimlerinden Abdullah Oğuz yapacak. Dizinin senaryosunu ise Zülküf Yücel kaleme alıyor.
“Şüphe”, büyük bir servete sahip, şaşalı yaşantıları ile göz kamaştıran çok güçlü bir ailenin ışıltılı olduğu kadar, soluk kesecek entrikalarla dolu, sırlarla örülü güç ve iktidar savaşını konu alıyor. İş çevreleri, sosyal hayatları ve ev yaşantıları ile son derece elit bir ailenin dünyasını ekrana taşıyacak olan “Şüphe”, karakterleri kadar, iddialı kostümleri ve mekan tasarımıyla da bu dünyanın bir yansıması olacak.
Çekimlerine İstanbul’un en lüks semtleri ve görkemli mekanlarında start verilen “Şüphe”, Ocak ayından itibaren, Çarşamba akşamları “Yaprak Dökümü”nün yerine ekrana gelecek.
Read More

Show Tv Artı 18 Komedi Dizisi Oyuncuları

02:45 0
Aysun Kayacı, Pamela Spence, Bahar Akça, Paşhan Yılmazel, Soner Sever, Can Bonomo, Eser Ali, Seray Sever, Adem Yılmaz, Dilek Çelebi, Sinan Bengier, Tuluğ Çizgen ve Buğra Özenç gibi isimlerin rol alacağı dizinin çekimleri bugün başlıyor. (+) 18 için hiçbir masraftan kaçınmayarak 1000 metrekarelik dev bir alana platform kuran yapımcı Seray Sever şöyle konuştu: “6 ay boyunca kast ve dekor için uğraştık. Bugün çekimlere başlıyoruz. 1000 metrekarelik platoda mini bir Cihangir yarattık. Sadece dekor için 500 bin TL harcadık. Dizinin ilk bölümü Ocak 2011′de Show Tv’de yayınlanacak. “(+) 18″ in senaryosunu Haluk Özenç yazdı, yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen var. Diziye ve oyuncu kadrosuna çok güveniyorum. Yeni yılın en iddialı yapımlarından biri olacak.”

Dizide, İstanbul Cihangir’de bir apartmanda yaşayan üç kız ve dört erkeğin romantizm ve komedi dolu hikâyeleri anlatılacak. Sitcomda Aysun Kayacı çok zengin ve tanınmış bir ailenin iyi eğitimli kızını canlandırıyor.


Read More

Gölgedeki Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu Gölgedeki Aşk Dizisi Oyuncuları

02:44 0
Honoré de Balzac‘ın klasikleşmiş eseri Vadideki Zambak, yeni bir televizyon dizisi olma yolunda ilerliyor. Funda Barın ve Serdar Orçin‘in başrolünü oynayacağı dizide, Recep İvedik filmi ile akıllarda kalan Fatma Topbaş, melis ve Deniz Gözen, İskender Bağcılar, Turgay Tanülkü, Ayşen İnci, Haldun Boysan ve Mazlum Kiper rol alacaklar…

Televizyon Gazetesinin haberine göre ‘Gölgedeki Aşk – Ölüm ve Para’ olarak televizyonda yayınlanacak olan dizinin hangi kanalda yayınlanacağı netlik kazanmayan dizinin hazırlıkları srüyor…

Vadideki Zambak Romanının Konusu Kısaca şöyle

“Vadideki Zambak” platonik ve umutsuz bir aşkı konu alır. Mutsuz, sevgi ve şefkatten yoksun bir çocukluk geçiren Felix, bir baloda güzelliğiyle kendisini büyüleyen bir kadına rastlar. Birkaç ay sonra, bir kontla evli olan, iki çocuk sahibi bu kadının evini bulur. Felix, Henriette adını verdiği kontes de Mortsauf’a saf ve gizli bir tutkuyla bağlanır. Ayrılıklar ve kavuşmalarla güçlenen bu sessiz aşk Paris’te Felix’in yaşamına karışan bir İngiliz kadınının araya girmesiyle gölgelenir
Read More

Post Top Ad