07/21/10 - SendeSev.com

Hot

Post Top Ad

21 Temmuz 2010 Çarşamba

ümit ibrahim Kantarcılar Oynadığı Diziler ve Biyografisi - Hayatı

10:03 0
ümit ibrahim Kantarcılar,ümit ibrahim Kantarcılar Kimdir,ümit ibrahim Kantarcılar Biyografisi ,ve,ümit ibrahim Kantarcılar Hayatı ,ümit ibrahim Kantarcılar oynadıgı diziler,

Herkes bu çocugu Türkcell in Recep in tavugu reklam filminden Tanıdı.Sonra İki aile dizisinde küçük bir rolle daha karşımıza cıktı.Ümit İbrahim in Sıkı bir tiyatro eğitimiz aldıgını biliyoruz.Ve bircok Tiyatroda da oynadıgı.Ünlü tiyatra eğitim merkezlerinde oyunculugunu geliştirdi. meteoman Müjdat gezen tiyatrosu,Ali Poyrazoğlu tiyatrosu gibi.

Ve Son dizisi Çakıl taşları Ekrem rolüyle bütün dikkatleri üstüne çeken Ümit İbrahim bir anda birçok genç kızın sevgilisi oluverdi.Rolunun hakkını veren Ümit ibrahim e Başarılar diliyoruz.

Dogum tarihi:5 Ekim 1986

Doğum Yerin :Antalya

Resimleri için tıklayın http://www.meteoman.net/cakil-taslari-ekrem-resimleri-umit-ibrahim-kantarcilar-foto-ve-gorselleri.html
Read More

Ayna Yeni Albümü 2010 AsmalıMescit , Dinle- Ayna Son Albümü

10:00 0
Ayna,Ayna 2010 ,Ayna 2010 Albümü ,Ayna AsmalıMescit dinle,Ayna son albümü 2010,ayna 2010 albüm şarkıları,
İstanbul'un çeşitli mekanlarında Şafak Bal'ın yönetmenliğinde çekilerek klip dinleyicilerin beğenisine sunuldu. Erhan Güleryüz'ün prodüktörlüğünde Rüzgar Yapım etiketiyle tüm müzik marketlerde yerini alan yeni albümde 12 yeni şarkı bulunuyor. Dağıtımını Seyhan Müzik'in üstlendiği albümdeki şarkılardan 11'inin söz ve müzikleri Erhan Güleryüz, 'Dedi ki Yoh yoh' adlı şarkı ise Kul Ahmet imzası taşıyor. Dokuzuncu albüm olan 'Asmalımescit' Rüzgar yapım stüdyolarında dört yıllık bir sürede kaydedildi.
Read More

Ösym Y-MF-4 Başarı Sırasında Hata Kılavuzunda yine Hata

09:58 0
Ösym, Kılavuzunda, yine ,Hata, Y-MF-4 ,Başarı ,Sırasında Hata

ÖSYM, yeni bir açıklama yaparak, "Y-MF-4 Puan Türünde Alanında Başarı Sırası" değerinin de yanlış olduğunu açıkladı.
2 gün önce de kılavuzda 49 programda yanlış olduğu açıklanmıştı. Bu yanlış 850 bine yakın adayın puanının yanlış hesaplandığı anlamına geliyor. Adaylar, doğru başarı sıralarını bugünden itibaren internetten öğrenebilecek.

ÖSYM, LYS sonuçlarında yer alan "Y-MF-4 Puan Türünde Alanında Başarı Sırası" değerinin yanlış olduğunun belirlendiğini belirterek, Y-MF-4 puanıyla (alanında) tercih yapacak adayların doğru başarı sıralarını bugünden itibaren internetten öğrenebileceğini bildirdi.
Read More

2010 Pmyo Sonuçları Polislik Sınav Sonuçları

09:56 0
2010 Polislik,polislik Sınavı,pmyo Sonuçları, Pmyo sınav Sonuçları

Sonuçlar için Tıklayın
Read More

Post Top Ad