07/19/10 - SendeSev.com

Hot

Post Top Ad

19 Temmuz 2010 Pazartesi

Şen Yuva Dizi Oyuncuları ve Dizinin Konusu Ceyda Düvenci

22:35 0
Şen Yuva, Dizisi ,Oyuncuları ,ve ,Dizinin Konusu ,





Levent Üzümcü



Ayşegül Atik





Altan Erkekli



Alper Kul



Atv ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor.Binbir Gece dizisinden izlediğimiz Ceyda Düvenci çok yakında Şen Yuva adlı yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
Dizinin başrollerini Ceyda Düvenci ile Levent Üzümcü paylaşıyor..İkilinin evli bir çifti canlandırdığı Şen Yuva'nın çekimlerine Mayıs ayında başlandıŞen Yuva Dizisi Haziranda ATV kanalında yayınlanacak.
Read More

Halil İbrahim Sofrası Dizi Oyuncular ve Dizinin Konusu

22:34 0
Halil İbrahim Sofrası Dizisi Oyuncular ve Dizinin Konusu

TRT 1 ekranlarında sıcacık bir mahalle dizisi başlıyor: Halil İbrahim Sofrası

Ağustos sonunda izleyicileriyle buluşacak olan Halil İbrahim Sofrası, dev oyuncu kadrosu ile Türkiye’yi gülmekten kırıp geçirmeye hazırlanıyor…

Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı Halil İbrahim Sofrası, çok yakında TRT1 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Seray Gözler Yeniay, Ayçe Abana ve Ahmet Yenilmez’in paylaştığı dizinin konusu kısaca şöyle:

BERBER ALİ VE ORTAĞI NURİ

Yıllarca çalışıp didinen Berber Ali, büyük oğlu Münir’i yanına çırak alıp mesleğini ona öğretmiş, oğlunun koluna altın bileziğini takmıştır. Ortağı Nuri ile işlettikleri dükkân, üç çocuğunu bugünlere getirecek kadar iş yapmaktadır çok şükür. Berber Ali bir süredir yeni açılacak iş merkezindeki dükkânlardan birini kiralayıp ortağı Nuri ile birlikte işleri büyütmeyi planlamaktadır. Yıllardan beri ayakta makas sallamaktan yorulan Ali, hem Münir’e biraz sorumluluk vermek hem de kendisi biraz dinlenmek için bu planı yapmış ve ortağı Nuri’ye fikrini açmıştır. Fakat Nuri normalde üstüne atlayacağı bu fikre nedense yanaşmamış; Ali’nin ısrarlarını her seferinde geri çevirmiş, onu oyalamıştır. Ali, eski ahbabı olan belediye başkanının da yardımıyla dükkânı kiralama aşamasına gelmiştir. Belediye başkanının yanına gittiğinde aslında Nuri’nin o dükkanı çoktan kiraladığını ve bunu kendisinden sakladığını öğrenir. Ali’yi asıl dükkanla alakalı hayallerinin suya düşmesi değil kardeşi diye bildiği ortağından yediği kazık üzmüştür.

Künye

Senaryo: Ali Demirel – Emre Özdür – Volkan Sümbül

Yönetmen: Ahmet Katıksız

Oyuncular: Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Seray Gözler Yeniay, Ayçe Abana, Ahmet Yenilmez, Burak Satıbol, Özlem Turay, Cevher Hikmet Güzey, Özge Sezince, Ebru Helvacıoğlu, Uğur Kaçan, Ali Buhara Mete, Serkan Ercan, Levent Beceren
Read More

20 Temmuz 2010 Survivor da Elenen Kim Oldu Yarışmaya Kim Veda Etti

22:33 0
20 Temmuz survivor, Salı günü Survivor da Kim Elendi,survivor son bölüm elenen,survivor de elenen kim oldu

Kızların ve erkeklerin birleştiği adada bu hafta Ada Konseyi'nde neler yaşanacak? Dengeler değişiyor mu? Ada'ya kim veda edecek? Bunu 20 temmuz salı gecesi öğrenecegiz.Benim tahminim ya emin gidedecek yada Oguzhan.
Read More

19 Temmuz Survivor İzle 19 Temmuz Survivor Show tv

22:32 0
19 Temmuz Survivor,survivor da Kim Elendi ,

Link: Survivor 5

Read More

Post Top Ad