05/13/11 - SendeSev.com

Hot

Post Top Ad

13 Mayıs 2011 Cuma

Fatmagül ün Suçu Ne Sezon Finali Ne zaman

10:17 0

Dün yayınlanan heyecanla izlediğimiz 34.bölümde sezon finalinin tarihi verildi.Avukat , Yaşaranların duruşma günü 16 haziranın sezon finali oldugunu seyircilere sızdırdı.Bu arada Meltemle Mustafa nın süpriz yakınlaşması ama bu yakınlaşma ikisinin intikam için oldugunu biliyoruz.Mustafa ve Meltem Selim yaşarandan intikam almak için iyi bir fırsat oldugunu düşünüyor..
Read More

Öyle bir geçer Zaman ki 34.bölüm 17 Mayıs Bölüm Fragmanı ve Özeti

10:16 0
öyle bir geçer zaman ki ,öyle bir geçer zaman ki 17 mayıs,öyle bir geçer zaman ki bölüm fragmanı, öyle bir geçer zaman ki özeti,öyle bir geçer zaman ki yorumları


Ebe’nin evini basan Ali Kaptan, kürtaj olmaması için Cemile’yi ikna etmeye çalışır. İnci’nin hastalığı sinice ilerlemektedir. Tedavisi ile ilgili henüz olumlu bir haber yoktur. Sedat ise yine iş bahanesi ile onu hastanede yalnız bırakmıştır. İnci’nin tek moral kaynağı sürpriz ziyaretleri ile Mete’dir. Cemile ve Hasefe Hanım eve dönmeyince, Ahmet onları aramaya çıkar. Ancak ortalıkta bu kadar görünmesi her yerde aranan Ahmet için büyük risktir. Murat ile Aylin çiftlik evine giderler. Mesude ise Soner ile konuşmaya gelir. Sürpriz teklifi ve Aylin hakkında söyledikleri Soner’i çılgına çevirir. Carolin, Ali’yi arayarak otelde buluşmaya ikna eder. Ekber’in hem Carolin hem de Ali’den intikam almak için iyi bir planı vardır.
Read More

Dilek Sağlam Kimdir Resimleri

10:15 0


Kanal D’de yayınlanan “Şanslı Masa”da yarışan Dilek Sağlam, atv’nin yeni komedi dizisi “Babam Sağolsun”a oyuncu oldu… Programı sunan oyuncular ise bu durumu 'tesadüf' demekle geçiştirdi.

Sağlam bu kez karşımıza oyuncu olarak çıkınca akıllara "Şanslı Masa"da çalışanlar cast ajansından mı sorusunu getiriyor.

Medyatava'nın haberine göre Şanslı Masa'ya şans eseri oturan 3 bin kişiyle gizli çekim yapan yapım şirketi sonrasında 75 kişinin çekimlerini seçmiş. Ve kanala teslim ettiği 25 bölümde bu 75 kişiyle yapılan çekimler yer alıyor. Masa'ya şans eseri oturanlardan biri de atv'nin yeni dizisi “Babam Sağolsun”da rol alan Dilek Sağlam oldu.
Read More

Türkiye nin Artisti Sen Misin? Yarışması Başvuru Formu

10:14 0
Türkiye'nin Artisti Sen Misin? Yarışması Başvuru Formu

Şöhretin kapıları senin için de aralanıyor! İşte sana büyük bir fırsat...

Show TV'nin en çok izlenen dizisinde, ana karakter olma şansını yakalamak ve büyük para ödülüne sahip olabilmek için hemen www.showtv.com.tr'ye başvurun.

Türkiye'nin Artisti Sen misin?, çok yakında Show TV'de başlıyor.

Read More

Post Top Ad