06/28/10 - SendeSev.com

Hot

Post Top Ad

28 Haziran 2010 Pazartesi

Ford Kugu Balon Ödeme ile Kolayca 0 Araba Alın

02:38 0
Ford, Balon Ödeme,Fordtan Balon Ödeme,balon ödeme kampanyası,balon ödeme kugu,ford kugu,ford kugu araba,2011 ford kugu,kugu araba modeli

GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE
EuroNCAP testlerinde 5 yıldız alan Kuga üst seviyede bir güvenlik sunuyor. Sert yolcu kafesi ise maksimum güvenliği sağlıyor. Kuga, tasarımın yanında iki parça halinde açılan bagaj kapağı gibi özelliklerle ihtiyaç duyulan fonksiyonelliği de sunuyor.

İŞTE AKILLI ViTESiN SIRRI
Kuga’da kullanılan çift kavrama sistemine sahip 6 ileri PowerShift şanzımanda iki adet dişli grubu bağımsız birer kavramayla birbirine paralel çalışıyor. İlk grup dişlide 1, 3 ve 5’inci vitesler yer alırken, ikinci grup dişlide 2, 4 ve 6’ncı vitesler yer alıyor. Şanzıman D konumuna getirildiğinde kavrama sistemlerinden biri ilk vitesi seçerken, diğeri ikinci vites dişlisini geçiş için önceden hazırlıyor. Böylece klasik otomatik şanzımanlara göre çok daha yumuşak vites geçişleri sağlanıyor.

Ford’un gelişmiş otomatik vites donanımına sahip yeni Kuga’sı, Ford Options ismi verilen ‘balon ödeme’ sistemiyle Türkiye’de satışa sunuldu. Avrupa’nın 9 ülkesinde 2 milyona yakın kişiyi Ford sahibi yapan yeni ödeme sistemi, önümüzdeki dönemde Ford Otosan’ın bütün modellerinde uygulanmaya başlanacak. Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, otomatik vitesin 4x4 sınıfında Kuga için çok önemli bir talep olduğunu ve bu talebi müthiş bir konfor sağlayan PowerShift ile karşıladıklarını belirtti. Otay ayrıca, 1992’den bu yana Avrupa’nın 9 ülkesinde yaklaşık 2 milyona yakın kişiyi Ford sahibi yapan Ford Options’ı Türkiye’de Kuga ile uygulamaya başladıklarını belirterek, “Bu yeni ödeme sistemiyle Ford Kuga’ya sahip olmak artık çok kolay olacak” dedi.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?
Ford Options geleneksel finansman yöntemlerinden farklı olarak tüketiciye ödemelerinde daha fazla esneklik sağlıyor. Yüzde 30 peşinat ve standart ödemede ayda 1.700 TL yerine Ford Options’la 1.138 TL’den başlayan ödeme seçenekleriyle 24 ve 36 aylık vadeler yapılabiliyor. Müşteri vadelerin sonunda kalan balon ödemeyi yapmak yerine de isterse aracını Ford bayisine verip yeni bir model için peşinat yapabiliyor. Böylece müşteri sürekli son model bir araca binme şansı elde edebiliyor. Kuga’da uygulanacak yeni ödeme planıyla kullanılan kredi tutarının belli bir kısmı vade sonuna ertelenerek aylık ödemeler %30-40’a varan oranlarda düşürülüyor. 100 kilometrede ortalama 6.8 litre ile pazardaki diğer 2.0L dizel modellerle karşılaştırıldığında sınıfının en düşük yakıt tüketimine sahip olan Kuga Powershift’in fiyatı 72.900 TL’den başlıyor.
Read More

Bihter Cenaze Müziği Aşkı memnu Bihter Cenazesinde Çalan Müzik

02:10 0
Aşkı memnu,Aşkı memnu Bihter,bihter Cenazesinde,bihterin cenazesinde Çalan Müzik ,Bihter Cenaze Müziği,Thomas Albinoni, Adagio in G Minör,
Müziğin adı Thomas Albinoni Adagio in meteoman G Minör
Read More

Post Top Ad