08/26/10 - SendeSev.com

Hot

Post Top Ad

26 Ağustos 2010 Perşembe

Küçük Kadınlar Dizisinden Utku ( Burak Sağyaşar) Niye Ayrıldı Diziden çıktı

22:11 0
Küçük Kadınlar Dizisi, Utku Neden Ayrıldı,Utku Neden Diziden Cıktı,
Küçük Kadınlar Dizisinden, Utku niye Ayrıldı , Burak Sağyaşar Neden Diziden Cıktı

Yeni sezonda hayranlarının merakla bekledikleri dizi küçük kadınlarda bir süpriz oldu ama kötü bir süpriz.Genç kızların hayran oldugu Burak Sağyaşar yeni sezon bölümlerinde yer almayacak.Onun yerine yaprak dökümü dizisinden tanıdıgımız Kıvanç Kasabalı yeni bölümlerde ekranlarda Olacak.meteoman.net
Read More

Aç yeğen Telefonun çalıyor Melodsi Ezel Yeğen telefon çalıyor Melodisi İndir

22:06 0

Yeğen telefon çalıyor Melodisi - Yeğen telefonun çalıyor Zilsesi İndir

Lİnk
Read More

Dayı Yiğen Telefon çalıyor Zilsesi - Ramiz Dayı Yeğen Telefon çalıyor Melodisi İndir

22:05 0

Yeğen telefon çalıyor Melodisi - Yeğen telefonun çalıyor Zilsesi İndir

Lİnk
Read More

Armi nin Yeni Sevgilisi Kıvanç Kasabalı - Küçük Kadınlar Kıvanç Kasabalı

22:03 0

Küçük Kadınlar, Armi nin Yeni Sevgilisi, Kıvanç Kasabalı ,küçük kadılar Kıvanç Kasabalı

Küçük Kadınlar yeni sezona hazır! İşte Armi'nin yeni sevgilisi!
Küçük Kadınlar'ın kadrosuna katılan yakışıklı oyuncu Kıvanç Kasabalı yeni dizisini anlattı.
Bir dönemin aranılan mankenlerindendi Kıvanç Kasabalı. Daha sonra kariyer rotasını oyunculuğa çevirdi. Yaprak Dökümü'nde Necla'nın kocası Cem rolüyle gönüllerde taht kurdu. Diziye ölerek veda ederken, Türkiye gözyaşlarıyla Cem'i son yolculuğuna uğurladı. Ama Kıvanç Kasabalı için bu sonun başlangıcıydı. Birkaç ay sonra Samanyolu dizisinde bu defa kötü adam Ali olarak karşımıza çıktı. Ancak onu kimse kötü olarak görmek istemiyordu. Kasabalı, bu sezon Küçük Kadınlar ekibine katıldı. Cumartesi akşamı yeni sezonun ilk bölümünde yine iyi adam olarak gönlümüzü çalacak.

■ Neden Küçük Kadınlar dizisindesiniz?
Aslında görüştüğüm çok proje vardı. Küçük Kadınlar'dan teklif geldi. Bana dizide zaman aşımı olacağını ve farklı konulara parmak basacaklarını anlattılar. D Production'ın dizinin yapımcısı olması ve Star'da yayınlanması da sıcak bakmamı sağladı. Sonuçta uzun yıllardır devam eden ve seyirciler tarafından sevilen bir proje. Ben de kabul ettim.

■ Sizi Yaprak Dökümü'nden sonra Samanyolu'nda kötü karakter olarak benimseyemedik. Bu defa iyi adamlığa geri döndünüz mü?
Döndüm, döndüm (Gülüyor). İnsanlar beni iyi adam olarak benimsedi ve onların gözünde benden kötü adam olmuyor. Ama insanları şaşırtabildiğin için kötü adamı oynamak da çok keyifli.

■ En yakın arkadaşınız Kıvanç Tatlıtuğ. Onu bu mesleğe başladığından beri jön olarak izliyoruz. Keza Kenan İmirzalıoğlu, Burak Hakkı ve Mehmet Akif Alakurt'ta hep jön oldu. Sizi neden henüz bir projenin jönü olarak izleyemedik?
Oyunculuk biraz kilometre işi. Herkes ne yazık ki, jön olarak başlayamıyor. Biraz kısmet ve şans da var bu işte. Benim ana hedefim sadece jön olmak değil. Ama iyi bir projede tabii ki jön olmak isterim. Benim hedefim oyunculuğumu geliştirip iyi yerlere gelmek. Sinema filminde de oynamayı çok istiyorum.

■ Eskiden mankenden oyuncu olur mu tartışması yapılırdı. Bugün iyi projelerin başrollerinde hep eski mankenler var...
Bence mankenlikten oyunculuğa geçiş yaptıktan sonra zirveye oturan işlerde yer alan arkadaşlarım bu tartışmaya son noktayı koydular. Çünkü gayet başarılılar. Şu anda sektörde inanılmaz bir rekabet var. O nedenle sadece güzel ya da yakışıklı olduğumuz için tercih edilmiyoruz. Herkes kendini geliştirmek için çok çalışıyor ve bu kesinlikle ekrana yansıyor.

■ Siz ekranda kendinizi izlediğinizde nasıl buluyorsunuz?
Acımasızca eleştiriyorum. Dizilerimi eşim ve arkadaşlarımla beraber izlerim. Birkaç yıl öncesine göre çok yol aldığımı söyleyebilirim. Bunda aldığım eğitimlerin etkisi var. Ben başarılı projelerde yer aldım, usta oyuncularla çalışmak sizi besliyor.

SEDEF ÇOK BAŞARILI
Ezel'in Bahar'ı , Umut Yolcuları'nın Aslı'sı Sedef Avcı'yla evli olan Kıvanç Kasabalı, çok mutlu bir evliliği olduğunu anlatıyor. Bu yaz Avcı'nın yeni diziye başlaması nedeniyle bir hafta tatil yaptıklarını söyleyen Kasabalı, eşini de çok başarılı bulduğunu söylemeden edemiyor: "Sedef'e karşı objektif eleştiriler yaparım. Ezel'den sonra Umut Yolcuları'na başladı. Onu çok başarılı buluyorum. Bence çok iyi yerlere gelecek."

ARMİ AŞKI İÇİN VETO YİYECEĞİM
Kıvanç Kasabalı, Küçük Kadınlar'da Ozan karakterini canlandıracağını ve gizli aşk yaşayacağını söylüyor: "Dizide 30'lu yaşlarında, dul ve baba olan bir işadamını canlandırıyorum. Armağan, Ozan'ın yanında çalışıyor ve gizli aşk yaşıyorlar. Ancak kızlar benim evli olduğumu zannedip aşkımıza karşı çıkıyorlar. Armi aşkı için veto yiyeceğim."
Read More

Fatma Gülün Suçu Ne Dizi Müziği - Fatma Gülün Suçu Ne Jenerik Müziği Dinle

22:02 0
Fatma Gülün Suçu Ne,Fatma Gülün Suçu Ne müzik,Fatma Gülün Suçu Ne Jenerik,Fatma Gülün Suçu Ne Müziği ,Fatma Gülün Suçu Ne jeneriği Dinle, Fatma Gülün Suçu Ne Dizi Müziği ,
FatmaGül ün Suçu Ne Müziği ,FatmaGül ün Suçu Ne Zilsesi ,FatmaGül ün Suçu Ne müzik İndir, FatmaGül ün Suçu Ne Jenerik melodi,FatmaGül ün Suçu Ne zilsesi,FatmaGül ün Suçu Ne Müziği Melodi,FatmaGül ün Suçu Ne telefon melodisi İndir

Lİnk

meteoman.net
Read More

Survivor Hakan Hangi Dizide Rol Alacak

22:01 0

Survivor Hakan,hakan hatipoğlu,hakan Hangi Dizide Rol Alacak ,survivor hakan hangi dizide Oynayacak

Yakında Star TV'de başlayacak "Bir Ankara Polisiyesi" adlı yeni dizide Hakan'ı cinayet masası ekibinden bir polis olarak izleyeceğiz. Adam filmin yapımcılığında Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi, daha önce "Kapadokya Düşleri" adlı dizide kısa bir oyunculuk deneyimi yaşayan Hakan'ın ilk başrolü olacak
Read More

Post Top Ad