11/02/10 - SendeSev.com

Hot

Post Top Ad

2 Kasım 2010 Salı

2011 PMYO Şartları - 2011 PMYO Yaş Şartları - 2011 PMYO Yaş Şartları Neler

11:02 0
2011 PMYO Şartları - 2011 PMYO Yaş Şartları - 2011 PMYO Yaş Şartları Neler

PMYO Giriş Yönetmeliğine göre;

18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş geçerli olmak kaydıyla, sınavın yapıldığı yılın 1 Ekim tarihi itibariyle(1 Ekim 2011)

18 yaşını tamamlamış, bayan ve askerlik yapmayan erkek adaylar için 24 yaşından gün almamış olmak,

askerlik hizmetini yapmış erkek adaylar için 26 yaşından gün almamış olmak,

Buna göre, bayan ve askerlik hizmetini yapmayan erkeklerde 01 Ekim 1988 - 01 Ekim 1993 tarihleri arası, askerlik hizmetini yapmış erkeklerde 01 Ekim 1986 ve takip eden tarihlerde doğmuş olma şartı 2011 müracaatları için gerekliliktir.








Yaş şartları ile ilgili olarak geçen senede 1987 doğumlular mağdur olduklarını sıklıkla ifade ettiler. Hatta sitemizden bununla ilgili onları destekleyici yazılar yayınladık. Ancak yaş şartları ile ilgili değişiklik yapılmadı. Yaş sebebi ile değişiklik yapmaya sadece Polis Akademisi Başkanlığı yetkilidir. Takdir ilgili kurumlara aittir. Önümüzdeki dönemde yaş ile ilgili bir değişikliğin yapılıp yapılmayacağı ile ilgili yorum veya tahminde bulunmak imkansızdır.

Yaş sebebi ile sınava başvuramayacak adaylara tavsiyem 4 yıllık üniversite bitirerek POMEM yolu ile polis olmanın yollarını denemeleridir.

Ayrıca askerliğini yapmamış yaşı tutmayan adaylar askerliklerini hemen yapıp gelirlerse askerlik dönüşü bir kere daha PMYO sınavına müracaat hakkı elde edebilirler. Böyle yapmayı düşünen adaylar, soru cevap bölümümüzde yaş şartları bölümüne girerek doğum tarihlerini ve askere gidip geldikten sonra tahmini dönüş tarihlerini iletirlerse PMYO sınavlarına müracaat edip edemeyecekleri hakkında yorum yapabiliriz.

2011 sınavına girecek tüm adaylara başarılar diliyorum. Sitemizde yazıları ve tavsiyelerimi mutlaka dikkate alsınlar
www.pmyo.net
Read More

2010 Kurban Bayramıyla İlgili Mesajlar Kutlama Sözleri

03:03 0
2010 Kurban Bayramıyla İlgili Mesajlar Kutlama Sözleri

•Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindekikeder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür Kurban Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle İyi bayramlar!

•Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir Yarınlar niyettir, kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun Kurban Bayramınız bereketli olsun!

•Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun

•Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler Kurban Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle İyi bayramlar!

•Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin İyi bayramlar!

•Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz

•Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun

Read More

2010 Kurban Bayramı Tebrik Kartları – 2010 Kurban Bayramı Tebrik Resimleri

Kurban Bayramı Tebrik E-kartları 2010 Kurban Bayramı Tebrik Resimleri

Post Top Ad