08/14/10 - SendeSev.com

Hot

Post Top Ad

14 Ağustos 2010 Cumartesi

ösym 2.tercih tarihleri - 2010 Lys 2.tercihler ne zaman yapılacak -

2010 Ösym - Lys 2.tercih şartları - Hangi Adaylar 2.tercihde Bulunabilir.

12:29 0


birinci tercihinde herhangi bir üniversiteye yerleşen bir öğrenci(kayıt yaptırmamış olsa bile) 2.tercih hakkı bulunmuyor
1.tercihde herhangi bir yeri tercih etmemiş öğrenci 2.ek yerleştirmeye başvurabilir.

kaynak:össsservisi.com editörü sinan Çagıran
Read More

Oğmaç Çorbası Nasıl Yapılır Oğmaç Çorbası - Ogmaç Çorbası Tarifi

12:25 0
Oğmaç Çorbası , Ogmaç Çorbası Tarifi , Oğmaç Çorbası Nasıl Yapılır ,Oğmaç Çorbası yapılışı, knorr Oğmaç Çorbası ,

Oğmaç, un ve su ile yapılan hamurun iki elin içine alınıp ovularak oluşan küçük hamur topaklarına deniyor. Oğmaç çorbaları sade olduğu gibi mercimekli , kuru fasulyeli vb. malzemelerle de pişirilmektedir. Oğmaç çorbalarına dede çorbasında veya erişte çorbalarında olduğu gibi tavuk suyu veya tavuk eti konuyor. Çorbanın malzemeleri piştikten sonra tereyağı veya margarin ile nane bir kapta yakıldıktan sonra çorbanın üzerine boşaltılıyor.meteoman.net
Unumuzu derin bir kaba koyalım ortasını havuz gibi açalım,et suyumuzu ilave ederek iyice yoğuralım pürüzsüz bir hamur elde edelim.sonra elde ettiğimiz bu sert ve pürüzsüz hamurdan meteoman.net küçük küçük toplar yapalım.(misketten biraz küçük) 3 su bardağı suyu tencereye koyup kaynatalım içine hamur toplarını ilave edelim.azar azar sütüde ilave ederek çorba kıvamına gelene kadar pişirelim.tuz ve karabiberini ilave edip ocaktan alalım.üzerine bir kaşık tereyağda pul biber yakarak dökelim. Ayrıca ince doğranmış dere otu ilede süsliyelim ve servis edelim.
lezzetler.com
Read More

Oğmaç Çorbası Nasıl Yapılır Oğmaç Çorbası - Ogmaç Çorbası Tarifi

12:25 0
Oğmaç Çorbası , Ogmaç Çorbası Tarifi , Oğmaç Çorbası Nasıl Yapılır ,Oğmaç Çorbası yapılışı, knorr Oğmaç Çorbası ,

Oğmaç, un ve su ile yapılan hamurun iki elin içine alınıp ovularak oluşan küçük hamur topaklarına deniyor. Oğmaç çorbaları sade olduğu gibi mercimekli , kuru fasulyeli vb. malzemelerle de pişirilmektedir. Oğmaç çorbalarına dede çorbasında veya erişte çorbalarında olduğu gibi tavuk suyu veya tavuk eti konuyor. Çorbanın malzemeleri piştikten sonra tereyağı veya margarin ile nane bir kapta yakıldıktan sonra çorbanın üzerine boşaltılıyor.meteoman.net
Unumuzu derin bir kaba koyalım ortasını havuz gibi açalım,et suyumuzu ilave ederek iyice yoğuralım pürüzsüz bir hamur elde edelim.sonra elde ettiğimiz bu sert ve pürüzsüz hamurdan meteoman.net küçük küçük toplar yapalım.(misketten biraz küçük) 3 su bardağı suyu tencereye koyup kaynatalım içine hamur toplarını ilave edelim.azar azar sütüde ilave ederek çorba kıvamına gelene kadar pişirelim.tuz ve karabiberini ilave edip ocaktan alalım.üzerine bir kaşık tereyağda pul biber yakarak dökelim. Ayrıca ince doğranmış dere otu ilede süsliyelim ve servis edelim.
lezzetler.com
Read More

Post Top Ad